Τοποθεσία

Πάου – Πήλιο

Νίκη στουντιος μπροστά στην παραλία της Πάου

Νίκη στουντιος μπροστά στην παραλία της Πάου

Τα Niki studios βρίσκονται σε μια ήρεμη και μοναδική τοποθεσία 40 χλμ περίπου νότια του Βόλου και 4 χλμ νότια του Λεφοκάστρου.
Η Πάου είναι ένας πολύ μικρός οικισμός και είναι απαραίτητο να διαθέτετε αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις σας, τις αγορές και την ψυχαγωγία σας.
Η παραλία της Πάου δεν είναι και τόσο γνωστή στους τουρίστες με αποτέλεσμα ακόμη και τους μήνες με έντονη τουριστική κίνηση να την επισκέπτεται ελάχιστος κόσμος. Τα νερά της παραλίας είναι πεντακάθαρα και ήσυχα, έτσι ώστε να την απολαμβάνουν και τα μικρά παιδιά.
Εάν αναζητάτε ένα προορισμό ήσυχο μακριά από το στρές της πόλης και τον θόρυβο η Πάου είναι η ιδανική επιλογή. Με φόντο το απέραντο γαλάζιο και συντροφιά την πυκνή βλάστηση του Πηλίου, οι διακοπές σας θα σας μείνουν αξέχαστες.
Για τους λάτρεις της πεζοπορίας υπάρχει στο Πήλιο ένα πυκνό δίκτυο διαδρομών με μονοπάτια και λιθόστρωτα δρομάκια που προσφέρει την απόλαυση της ανακάλυψης κρυφών και άγνωστων διαδρομών εξαιρετικής ομορφιάς.
Στα κοντινά χωριά Αργαλαστή, Μήλινα και Χόρτο υπάρχουν άφθονες ταβέρνες, εστιατόρια και εμπορικά καταστήματα. Στην Άφησσο μπορείτε να κάνετε θαλάσσια σπόρ και να απολαύσετε τον καφέ σας σε κάποια απο τις όμορφες καφετέριες της παραλίας.

Χάρτης Πάου Πήλιο

Χάρτης Πάου Πήλιο